Castellano
Rebre el butlletí | Preguntes freqüents | L'enciam tafaner | Fòrum
Som notícia | Enllaços | Horts i blocs

L'Horturbà

Un Horturbà és un sistema de cultiu pensat per a poder produir hortalisses en un pati, terrassa o balcó. El que oferim és la possibilitat de dedicar-nos a un dels oficis més antics del món: l'agricultura.

Els Horturbans no estan pensats per a obtenir grans produccions comercialitzables sinó que estan pensats per a produir petites quantitats de verdures variades, per a l'autoconsum. D'aquesta manera s'aprèn més, és més divertit i s'aprofita més.

La producció en un Horturbà és ecològica, sense la utilització d'adobs químics ni insecticides i la verdura collida estarà fresca al plat i amb la màxima qualitat.

Vols gaudir el plaer de menjar-te una amanida amb un enciam, tomàquets, pebrots, cebes, ...,
uns instants després de collir-los i amb la seguretat de què no porten cap residu de producte químic?

Elements de l'Horturbà

Un Horturbà inclou tres elements bàsics:

- Una o vàries taules de cultiu de 140x70 cm. Són taules d'acer galvanitzat, lleugeres, fàcilment muntables i resistents a la humitat. El drenatge de les taules es pot recollir. La taula és molt còmoda per treballar-hi, té una altura de 80 cm la qual, ideal per a gent gran i per a persones discapacitades.

- Un sistema de reg gota a gota d'alta tecnologia, per gastar el mínim d'aigua i un programador de rec que regarà l'hort automàticament.

- Un substrat especial a base de compost que garanteix una bona collita sense necessitat d'afegir adobs químics durant mesos.

La taula de cultiu es munta en menys de 20 minuts.

Assessorament tècnic

Fer de pagès urbà no és difícil. Amb l'adquisició del material de l'Horturbà rebràs un manual i assessorament per començar.

El sistema de reg automàtic permet regar quan marxem uns dies de vacances