Castellano || Français
Rebre el butlletí | Preguntes freqüents | L'enciam tafaner | Fòrum
Som notícia | Enllaços | Horts i blocs

6 de desembre de 2014

Regals horturbà

Regals horturba

Suggeriments per a regalar aquest Nadal

S’acosta l’època nadalenca en la qual sovint busquem regals originals per als nostres amics o familiars, potser regals que els aportin algun petit canvi a la vida o que els puguin fer il·lusió més enllà del dia assenyalat.

Us proposem alguns productes de la botiga de l'hort urbà que creiem que poden ser una bona idea per regalar. Tots són productes de qualitat, provats i validats per nosaltres.


Llibres


Els llibres són un recurs habitual per regalar però nosaltres us proposem manuals pràctics que són una invitació a iniciar-se en l'agricultura d'oci o bé a perfeccionar els coneixements de les persones ja iniciades. Des del ja clàssic manual de l'hort urbà, passant pel llibre de cultiu de plantes aromàtiques o bé el també clàssic llibre per a preparar remeis casolans i ecològics per a a curar les plantes, a més dels calendaris de cultiu per al 2014.

fermentat

El llibre de l'hort urbà

Jardineres i taules per iniciar-se


Però un llibre pràctic pot anar acompanyat de jardineres o estructures senzilles per a iniciar-se.

Tenim una bona proposta econòmica i pràctica per a no iniciats: la taula de cultiu mini amb auto reg o la hidrojardinera de 37 litres són articles que permeten iniciar-se en l’hort urbà d’una manera senzilla i amb el problema del reg ja parcialment solucionat.

 Jardineres       


fermentat

Taula de cultiu amb dipòsit d'aigua, una proposta econòmica per començar

Els consumibles ecològics de l'hort

Si la persona a qui voleu fer el regal ja està iniciada en l’horticultura us proposem kits de productes de control ecològic de plagues que permetran fer una gestió de les plagues de la propera primavera respectuosa i ecològica.

També els conjunts de llavors ecològiques de plantes aromàtiques o hortalisses són un present que els horticultors de ben segur aprofitaran. Els kits es poden acompanyar amb safates de propagació o etiquetes.fermentat

Hidrojardinera per plantar enciams i tomàquets

Eines de l'hort

A partir de la nostra experiència hem seleccionat les millors eines, de qualitat i ergonòmiques, per al cultiu urbà: paletes, pales de substrat, rasclets, safates de treball, regadores, polvoritzadors,... tota la gamma possible d'utensilis que poden ser útils en l'hort urbà.


fermentat

Conjunt d'eines ergonòmiques i d'alta qualitat

Complements

L'hort és una porta oberta a la natura i a què la biodiversitat torni poc a poc a les nostres ciutats. Podem afegir altres elements com les menjadores d'ocells que promouran la presència de vida als nostres patis, jardins i terrats.fermentat

Menjadora d'ocells