Castellano || Français
Rebre el butlletí | Preguntes freqüents | L'enciam tafaner | Fòrum
Som notícia | Enllaços | Horts i blocs

2 de març de 2008

Crònica de la 4a calçotada urbana

Documento sin título

Conclou la 4a calçotada urbana amb èxit

El passat diumenge 2 de març es va celebrar la quarta calçotada urbana. Aquest any es van haver de tancar les inscripcions per no superar la capacitat de l'organització. El total d'inscrits va ser de 290 persones.

Es participants van poder gaudir d'un dia molt assoleiat, ideal per a disfrutar dels diferents tallers i jocs que es van fer tot el matí. Durant tot el matí hi va haver varis tallers relacionats amb el cultiu d'hortalisses o amb el reciclatge i compostatge de residus. Els participants van poder sembrar, trasplantar o fabricar un titella amb material reciclat.

Aquest any es va realitzar l'arrencada dels calçots que els Lluïsos de Gràcia havien cultivat al terrat del seu local. Es van arrencar uns 120 calçots d'una taula de cultiu, d'una bona qualitat.

A mig matí, la companyia "Ni fet a mida" va oferir un espectacle de de "Contes de Verdures, Follets i Pagesos", que va entusiasmar els assistents.

Es va intentar que la festa generès el mínim de residu. Els plats i coberts eren compostables i es van instal·lar vàries papereres per recollir la brossa orgànica. És d'agrair la col·laboració desinteressada de més de 20 voluntaris que van organitzar els diferents tallers i sobretot la intendència.

Arrencada dels calçots al terrat dels Lluïsos de Gràcia
Els tallers van ser un èxit
La companyia "Fet a mida" va amenitzar el matí als infants i adults

Tothom s'ho va passar d'allò més bé
El CEIP Torrent d'En Melis va exposar fotografies del seu hort
A la cuina es va treballar de valent